Skip to main content

Освен терапии и масажи може да получите компетентно мнение за допълнителни консултации, физиотерапевтични въздействия, индивидуални комплекси.

Класически масаж цялостен – включва класически похвати, елементи от специални похвати, пасивни движения, част от акупресура и т.н.

Масаж на гръб- включва въздействие върху гърба, обработка на дланите,  врат,  глава,  активни точки, аромат.

Масаж с пчелен мед- има силно очистващо и детоксикиращо действие. Един пълноценен меден масаж може да изчисти тялото така, все едно сте постили един месец. Освен това има и изразен терапевтичен ефект.

Лимфопреса-  апаратен лимфен дренаж. Може да се използва като самостоятелна процедура, а може и да се комбинира с други. Лимфната система има изключително важна роля, за която понякога дори не си даваме сметка. Когато лимфният поток тече нормално, клетките са снабдени с пресни течности, което дава свеж и жив вид на кожата. Понякога обаче циркулацията на лимфа е забавена и се образува лимфен оток. Това води до тежки крайници, слаба болка, отпадналост или склонност към простуда и грип. Това могат да бъдат симптоми за забавена лимфна система и нарушение в имунната система.

Антицелулитен масаж- работи се с активни кремове, а масажните похвати са изцеждащи и дрениращи.

Антицелулитен масаж, комбиниран с вакуум или с  мед.

Термолиполиза- използва се термоодеало и се търси ефекта на мини сауна. Може да се комбинира с маска или други намазващи средства и с масаж.

Целутрон- пасивна гимнастика. Комбинира се и с антицелулитен масаж.

Масаж с бамбукови пръчки.

Масаж с билкови торбички.

Масаж  HOT STONE- масаж с топли вулканични камъни. Релаксира, зарежда енергиино.

Пилинг – остъргване с абразив.

Обновяваща терапия- пилинг на тялото, обвиване, подхранващ крем

СПА детокс ритуал- пилинг, обвиване, масаж с мед, подхранване, енергизиране.

Иглотерапия- индивидуално третиране.

Мокситерапия-  представлява „пура“ от билки, която внася топлина в тялото и се използва при различни страдания.

Аурикулотерапия- въздействие върху ушната мида с магнити, семена, микроигли.

Безиглена мезотерапия-

Използват се различни серуми за подобряване на циркулацията, за корекция на капилярната мрежа, за отслабване , стягане на кожата и т.н.

Иглена мезотерапия

Електрическата писалка (Dr. Pen) е устройство, за мезотерапия. То произвежда автоматични микро-обождания на кожата (1000 ~ 7500 оборота на минута). Дълбочината на Микро-убожданията може да се регулира в зависимост от зоната, която се третира и състоянието на кожата (от 0.25 мм до 2,0 мм).